Rólunk

Győr-Gyirmót városrészének elején, a Holt-Rába tanösvény mellett épül fel a város egyik leginnovatívabb lakóparkja. A természethez közel, mégis kitűnő közlekedési lehetőségekkel ellátva, szigetként szolgálja a pihentető otthonra vágyó lakókat. Lakóparkunk nevét és logóját, a közelben is fészkelő gyönyörű halászmadár ihlette. A Jégmadár, melynek latin neve Alcedo atthis, a magyar nevét megcáfolva, pontos fordításban, nyugalom madárnak kellene neveznünk. Új lakásaink kialakításánál is törekedtünk a természet e szépségeit megőrizni, bemutatni és a nyugalom mellett, zöld szigetként is megőrizni Győr kertvárosának kapuját.

A GOODLAND Kft., 2001-ben alakult vállalkozás, melynek fő tevékenysége ingatlanforgalmazás, beruházás szervezés, új építésű lakások létrehozása.

Mérnökirodai tevékenységünk, már az elején specializálódott a családi ház és főként az új társasházi lakások generál kivitelezésére. Tevékenységünk még kiterjed lakás és irodabelső tervezésére, és főként azok kivitelezésére.

Az elmúlt több mint 10 évben, Győrben és környékén épültek trendteremtő épületeink.

A teljesség igénye nélkül, nagyobb referenciáinkat itt tekintheti meg.

Forráskert ingatlan - Győr Babits utca ingatlan - Győr Epres utca ingatlan - Ménfőcsanak Iker utca ingatlan - Győr Epres utca ingatlan - Ménfőcsanak Ikrény ingatlan Hármashatár utca ingatlan - Ménfőcsanak
A mellékelt rajzok, adatok nem tekinthetők műszaki dokumentációnak. A változtatás jogát fenntartjuk!
Alcedonia Lakópark, új lakások Győrben © 2018 - Honlapkészítés: Organik Győr